Tonfisk i tunnbröd

Frisk sommarrulle.

Schysst recept?
Nuvarande betyg: 5Nuvarande betyg: 5Nuvarande betyg: 5Nuvarande betyg: 5Nuvarande betyg: 5
1 röst
Tonfisk i tunnbröd
Bilden är uppladdad av JensJens. Betygsätt bilden: Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4 1 röst
  • Ingredienser för 4 personer

    • 4 skivor
      mjuka tunnbröd
    • 200 g
      tonfisk i olja
    • 1 dl
      gräddfil
    • 1/2
      rödlök
    • 10 g
      gräslök
    • 100 g
      surkål på burk
    • 25 g
      ruccolasallad
    • 1 nypa
      salt
    • 1 nypa
      svartpeppar
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Skala och finhacka rödlök och gräslök, lägg i en bunke.

    • 2.

      Häll bort oljan från tonfisken, gärna i ett durkslag.

    • 3.

      Blanda ner tonfisk, gräddfil och surkålen i bunken.

    • 4.

      Smaka av med salt och peppar.

    • 5.

      Lägg ut tunnbröden, bred på röra, lägg på salladsblad och rulla ihop.

  • Kockens kommentar

    Äts direkt då de är som godast.

    Hoppa inte över surkålen, det är nästan de som gör de sådär proffsigt goda!

  • Jens Receptet är skapat av  
    Jens
    för 10 år sedan
  • Senast ändrat för 10 år sedan.
    Detta recept har besökts 28334 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Enkelt, Lunch, Snabbt, Sommar
  • Svårighetsgrad: Lätt som en plätt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

Det finns inga kommentarer till detta recept ännu


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!