Varm bönsallad

Passar till vilka kötträtter som helst. Friskt.

Betygsätt receptet:
Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4
1 röst
Varm bönsallad
  • Ingredienser för 4 personer

    • 2 burkar
      vita bönor
    • 2
      vitlöksklyftor
    • 1/2 msk
      olivolja
    • 4
      tomater
    • 2 msk
      balsamvinäger
    • 1 tsk
      strösocker
    • 1 tsk
      salt
    • 1 dl
      färsk basilika
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Häll bönorna i ett durkslag och låt dem rinna av.

    • 2.

      Finhack vitlöken.

    • 3.

      Tärna tomaterna.

    • 4.

      Hacka basilikan.

    • 5.

      Fräs vitlöken i olivoljan i en stekpanna.

    • 6.

      Tillsätt tomattärningarna.

    • 7.

      Smaksätt med balsamvinägern, sockret och saltet. (Försiktigt med sockret, blir lätt sött)

    • 8.

      Vänd ner den hackade basilikan.

  • Kockens kommentar

    Gott som alternativ till potatis och ris.

  • Jens Receptet är skapat av  
    Jens
    för 9 år sedan
  • Senast ändrat för 9 år sedan.
    Detta recept har besökts 22939 gånger
  • Nyckelord för receptet:

  • Svårighetsgrad: Normalsvårt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

Det finns inga kommentarer till detta recept ännu


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!