Lchf - Kebabgryta

lätt snabbt och gott
12,8 kolhydrater per portion

Betygsätt receptet:
Ingen har röstatIngen har röstatIngen har röstatIngen har röstatIngen har röstat
Inga röster
Lchf - Kebabgryta
  • Ingredienser för 6 personer

    • 400 g
      kebabsplit
    • 140 g
      bacon
    • 2 st
      gula lökar
    • 20 g
      smör
    • 15 cm
      purjolökar
    • 2 st
      vitlöksklyftor krossade
    • 2 1/2 dl
      vispgrädde
    • 1 burk
      champinjoner skivade
    • 1/2 st
      zuchini i bitar
    • 1 st
      röd paprika strimlad
    • 1 st
      buljongtärning
    • 1 dl
      vispgrädde
    • 1 tsk
      gurkmeja
    • 2 krm
      cayennepeppar
    • 1 tsk
      koriander
    • 1 msk
      soja
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Skär baconet i bitar och bryn tillsammans med kebabsplitet i en stekpanna, lägg över i en gryta.

    • 2.

      Tillsätt champinjonerna inkl spad, zuchinin, paprikan, buljongtärning och krossade tomater.

    • 3.

      Skär löken och purjolöken i bitar, lägg i stekpannan tillsammans med smöret och den krossade vitlöken. Det ska inte ta färg. Häll på 2,5 dl grädde och låt puttra en stund.

    • 4.

      Häll sedan över i grytan och tillsätt ytterligare 1 dl grädde.

    • 5.

      Krydda med gurkmeja, cayennepeppar, koriander och lite soja.

    • 6.

      Låt allt småputtra i ca 20 minuter.

  • tompa Receptet är skapat av  
    tompa
    för 10 år sedan
  • Senast ändrat för 10 år sedan.
    Detta recept har besökts 31167 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Grytor, Helg, Kebab, Lchf, Vardag
  • Svårighetsgrad: Normalsvårt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

Det finns inga kommentarer till detta recept ännu


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!