Lchf - Indisk blomkål

Passar att äta till Lchf kycklinggryta med bacon och dragon.

Källa: Receptet och bilden kommer från SANTA MARIA AB.

Betygsätt receptet:
Ingen har röstatIngen har röstatIngen har röstatIngen har röstatIngen har röstat
Inga röster
Lchf - Indisk blomkål
Bilden är uppladdad av tompatompa. Betygsätt bilden: Ingen har röstatIngen har röstatIngen har röstatIngen har röstatIngen har röstat Inga röster
  • Ingredienser för 4 personer

    • 700 g
      blomkålshuvud i buketter
    • 1 1/2 tsk
      vitlök finhackad
    • 1/2 tsk
      ingefära malen
    • 1/2 tsk
      paprikapulver
    • 1 tsk
      gurkmeja
    • 2 1/2 tsk
      koriander malen
    • 1/2 krm
      kanel malen
    • 1/2 krm
      svartpeppar grovmalen
    • 1 krm
      kardemumma malen
    • 1 krm
      spiskummin
    • 1/2 krm
      nejlikor malda
    • 2 msk
      citronsaft
    • 2 msk
      olja
    • 1 dl
      vatten
    • 1 tsk
      salt
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Bryt blomkålen i buketter.

    • 2.

      Blanda alla kryddorna med salt och citronsaft till en smet.

    • 3.

      Hetta upp oljan och fräs smeten ett par minuter.

    • 4.

      Tillsätt vattnet.

    • 5.

      Lägg i blomkålen och låt koka på svag värme under lock till dom känns mjuka.

  • tompa Receptet är skapat av  
    tompa
    för 10 år sedan
  • Senast ändrat för 10 år sedan.
    Detta recept har besökts 27995 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Blomkål, Helg, Indisk, Lchf, Vardag
  • Svårighetsgrad: Normalsvårt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

Det finns inga kommentarer till detta recept ännu


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!