Skrivet av

En enkel och supergod vardagsfiskrätt under chilitäcke.
Skär fisken i 2 cm tjocka skivor.
Strinla purjolöken, fräs den mjuk i smör och lägg i botten på en smord ugnsfast form.
Lägg fiskskivorna över purjon. Strö på citronpepparn.
Blanda grädde, créme fvraiche, chilisås och häll detta över fisken.
Gratinera i 225 grader i 20-25 minuter.
Strö över dill och servera med pastan. Koka pastan enl anvisning.
En underbart god gryta med an aning sting.
Bilden är tagen av: Anna J.D Jacobsson
Detta är godare än potatismos!
En god och enkel rätt med spännande viltsmak för mysiga stunder.
En god och mättande soppa med lågt GI
Länka till detta recept
Direktlänka till receptet:
Länka till receptet i ITkökets forum:
Länka till receptet i andra forum:
Tips! Klicka i ett av fälten, högerklicka och välj "Kopiera" och klistra sedan in där du vill ha det.
Andra medlemmars kommentarerAtom-feed
Skriv kommentar
Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!