Skrivet av

Fräs löken och häll över köttfärs, soja, vitlök, Barilla Olivsås och timjan.
Ta fram en ugnsfast form och häll på ett tunt lager béchamelsås, lägg därefter på ett lager med lasagneplattor och sedan ett lager med köttfärssåsen. Varva béchamel, plattor och sås tills ugnsformen är full. Avsluta med béchanel.
Toppa med tomatskivor, basilikablad och mozzarella. Strö över parmesan.
Grädda i ugn på 200 grader i cirka 25 minuter.
Här är ett recept på dillkött. Garnera med en dillkvist så ser det extra piffigt ut.
Ett gott bröd att avnjuta dagligen.
Passar att äta till Lchf kycklinggryta med bacon och dragon.
Källa: Receptet och bilden kommer från SANTA MARIA AB.
Efter Paolo Roberto: Mina fastrars mat omgjord till en svensk variant.
I stället för den klassika köttfärssås med spagetti.
En enkel och supergod vardagsfiskrätt under chilitäcke.
Länka till detta recept
Direktlänka till receptet:
Länka till receptet i ITkökets forum:
Länka till receptet i andra forum:
Tips! Klicka i ett av fälten, högerklicka och välj "Kopiera" och klistra sedan in där du vill ha det.
Andra medlemmars kommentarerAtom-feed
Det finns inga kommentarer till detta recept ännu
Skriv kommentar
Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!