Gittans Grönpepparkyckling

Bra recept?
Ingen har röstatIngen har röstatIngen har röstatIngen har röstatIngen har röstat
Inga röster
Gittans Grönpepparkyckling
  • Ingredienser för 4 personer

    • 1 hel
      grillad kyckling
    • 2 msk
      soja
    • 1 msk
      smält smör
    • 1 msk
      fransk senap
    • 5 1/2 msk
      torkad grönpeppar, krossad
    • 2 dl
      grädde
    • 2 dl
      crème fraiche
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Sätt på ugnen på 200 grader. Dela kycklingköttet i bitar och lägg i en ugnsäker form.

    • 2.

      Blanda soja, smör, senap och grönpeppar i en skål. Tillsätt grädde och creme fraiche och blanda. Häll såsen över kycklingen.

    • 3.

      Låt gärna kycklingen stå och dra åt sig smakerna någon timme.

    • 4.

      ställ in formen i ugnen i ca 20 minuter så allt blir varmt.
      Servera med potatis eller ris och en sallad.

  • Kockens kommentar

    Bra att göra om man har gårdagens kyckling kvar så har man en smidig lunch.

  • ivansuck Receptet är skapat av  
    ivansuck
    för 10 år sedan
  • Senast ändrat för 10 år sedan.
    Detta recept har besökts 25127 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Fest, Fredag, Huvudrätt, Lördag, Party, Söndag, Söndagsmiddag, Vardag, Vardagsmat
  • Svårighetsgrad: Normalsvårt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

Det finns inga kommentarer till detta recept ännu


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!