Gubbröra

Betygsätt receptet:
Ingen har röstatIngen har röstatIngen har röstatIngen har röstatIngen har röstat
Inga röster
Gubbröra
  • Ingredienser för 6 personer

    • 7 st
      filéer av matjesill
    • 2 dl
      majonäs
    • 3 dl
      crème fraiche
    • 1 dl
      dill, finhackad
    • 1 dl
      gräslök, finhackad
    • 1 dl
      charlottenlök, finhackad
    • 6
      ägg, hårdkokta
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Blanda majonnäs, créme fraiche, örter och lök.

    • 2.

      Smaksätt med salt, peppar och citronsaft.

    • 3.

      Blanda i filéerna som skall vara skurna i små bitar och finhackade ägg.

    • 4.

      Låt stå kallt några timmar före servering.

  • karing Receptet är skapat av  
    karing
    för 11 år sedan
  • Senast ändrat för 11 år sedan.
    Detta recept har besökts 59072 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Fest, Förrätt, Party, Vardag, Vardagsmat
  • Svårighetsgrad: Lätt som en plätt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

  • Skrivet av Erik för 8 år sedan (2010-06-25 16:48) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0

    Tips! Ge löken en minut i stekpannan med lite smör så blir det mer smak på hela röran. Det är Per Morberg som ska ha äran för det.

  • Skrivet av Uffe för 7 år sedan (2012-05-10 22:05) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0

    Aldrig fel att ha potatis i Gubbröran också. och visst är det fint att svetta löken någon minut i stekpannan först sm du säger Per Moberg säger. ..eller Nils Emil Ahlin eller Mannerström långt före honom.

  • Skrivet av Sjöfrasse för 6 år sedan (2012-06-21 00:02) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0

    man kan även lycksa till röran med att hacka ner lite räkor i den


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!