Skrivet av

Smörj och bröa en rund form, ca 1 1/2 liter.
Rör matfettet och sockret poröst. Blanda ner ett ägg i i taget under omrörning.
Tillsätt mjölet, blandat med bakpulvret, och vätskan.
lägg ungefär 1/3 av smeten i en skål och blanda ner kakaon.
smaksätt resten av smeten med vanilinsockret.
häll hälften av den ljusa smeten i formen och sedan den mörka smeten och sedan resten av den ljusa.
Dra med gaffel genom smeten så att den färdiga kakan får ett marmorerat utseende.
grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme.
Perfekt om man vill äta lite mindre kött.
Kladdkaka är alltid gott och den krossade chokladen ovanpå den här kladdkakan gör det lilla extra!
Länka till detta recept
Direktlänka till receptet:
Länka till receptet i ITkökets forum:
Länka till receptet i andra forum:
Tips! Klicka i ett av fälten, högerklicka och välj "Kopiera" och klistra sedan in där du vill ha det.
Andra medlemmars kommentarerAtom-feed
Skriv kommentar
Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!