Baconsås

Helt underbar till fondue!

Betygsätt receptet:
Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4
5 röster
Baconsås
Bilden är uppladdad av JensJens. Betygsätt bilden: Nuvarande betyg: 3.8Nuvarande betyg: 3.8Nuvarande betyg: 3.8Nuvarande betyg: 3.8Nuvarande betyg: 3.8 4 röster
  • Ingredienser för 4 personer

    • 2 st
      rödlökar
    • 2 paket
      bacon
    • 1 hink
      turkisk yoghurt
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Hacka rödlök

    • 2.

      Stek bacon

    • 3.

      Blanda lökhack och bacon, tillsätt yoghurt.

    • 4.

      Färdigt!

  • Jens Receptet är skapat av  
    Jens
    för 12 år sedan
  • Senast ändrat för 12 år sedan.
    Detta recept har besökts 31480 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Fest, Fredag, Lördag, Sås, Söndag, Tillbehör
  • Svårighetsgrad: Normalsvårt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

  • Skrivet av Michan för 12 år sedan (2007-09-12 20:02) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +2

    Den här måste ALLA prova

  • Skrivet av Jenny för 12 år sedan (2007-09-13 11:50) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +2

    Mycket mumsigt, ett tips är att lägga i finhackad färska champinjoner. Passar också bra till bakad potatis. :)
    /J

  • Skrivet av Anonym för 12 år sedan (2007-09-13 22:16) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +2

    Jag är muslim så jag avstår... :P
    Dock gott med rödlök, bör ätas vid alla köttmåltidet och med lax :)


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!