Hummerpannacotta

Bra recept?
Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4
1 röst
Hummerpannacotta
  • Ingredienser för 6 personer

    • 350 g
      hummer
    • 3
      gelatinblad
    • 4 dl
      crème fraiche saffran & tomat
    • 2 msk
      hummerfond
    • 2 msk
      hackad dill
    • 1/2 krm
      cayennepeppar
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Ta ut hummerköttet ur hummerstjärten och klorna.

    • 2.

      Skär de i små bitar och lägg undan några fina bitar för garnering

    • 3.

      Lägg gelatinet i blöt enligt anvisning på förpackningen

    • 4.

      Hetta upp creme fraiche och fond-

    • 5.

      Krama ur gelatinbladen, lägg i och lös upp dem i den varma vätskan

    • 6.

      Blanda i dill och smaksätt med kajennpeppar och eventuellt konjak.

    • 7.

      Häll upp smeten i 6 små glas eller koppar och ställ i kylen för att stelna i 3-4 timmar

  • Kockens kommentar

    Servera pannacottan i glasen eller stjälp upp dem på assiet med salladsblad.
    Garnera med hummerkött och dill

  • matpiraten Receptet är skapat av  
    matpiraten
    för 10 år sedan
  • Senast ändrat för 10 år sedan.
    Detta recept har besökts 28448 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Fest, Förrätt, Lördag, Party
  • Svårighetsgrad: Lite halvknepigt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

Det finns inga kommentarer till detta recept ännu


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!