Falsk wienerschnitzel

Schnitzlar gjorda på skinka i tunna skivor

Bra recept?
Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4
2 röster
Falsk wienerschnitzel
Bilden är uppladdad av Yngve GranathYngve Gran.... Betygsätt bilden: Nuvarande betyg: 3.5Nuvarande betyg: 3.5Nuvarande betyg: 3.5Nuvarande betyg: 3.5Nuvarande betyg: 3.5 4 röster
  • Ingredienser för 4 personer

    • 4 skivor
      skinka
    • 1 st
      ägg
    • 4 msk
      vetemjöl
    • 2 krm
      peppar
    • 4 msk
      ströbröd
    • 4 st
      citronskivor
    • 4 st
      ansjovisfiléer
    • 2 tsk
      kapris
    • 200 g
      gröna ärter
    • 3 msk
      olja
    • 2 msk
      smör att steka i
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Banka ut skinkskivorna.
      Salta och peppra.
      Vänd sedan köttet i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd.

    • 2.

      Hetta upp olja i en stekpanna och stek schnitzlarna gyllenbruna ett par minuter på båda sidor.
      Håll dem varma.

    • 3.

      Stek potatis och koka de gröna ärtorna.
      Dekorera schnitzlarna med ansjovis, kapris och en citronskiva.

    • 4.

      Servera schnitzlarna med den stekta potatisen och ärterna.

  • Yngve Granath Receptet är skapat av  
    Yngve Granath
    för 12 år sedan
  • Senast ändrat för 12 år sedan.
    Detta recept har besökts 36288 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Fest, Fredag, Huvudrätt, Lördag, Party, Söndag, Söndagsmiddag, Vardag, Vardagsmat
  • Svårighetsgrad: Normalsvårt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

Det finns inga kommentarer till detta recept ännu


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!