Skrivet av

Schnitzlar gjorda på skinka i tunna skivor
Banka ut skinkskivorna.
Salta och peppra.
Vänd sedan köttet i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek schnitzlarna gyllenbruna ett par minuter på båda sidor.
Håll dem varma.
Stek potatis och koka de gröna ärtorna.
Dekorera schnitzlarna med ansjovis, kapris och en citronskiva.
Servera schnitzlarna med den stekta potatisen och ärterna.
Laxfilé och wokgrönsaker i sås med smak av pepparrot serverad med kokt fullkornsris.
Ett enkelt och lågt GI om du väljer fullkornsris.
Mycket gott och enkelt med laxfilé.
En sockerkaka utan fett, men god ändå.
Jag är inte så bra på mängder. Men tror att de angivna mängderna ska gå bra.
Blir lika god med kyckling som med fläskfilé.
Väldigt goda köttbullar med lite orientalisk smak.
Länka till detta recept
Direktlänka till receptet:
Länka till receptet i ITkökets forum:
Länka till receptet i andra forum:
Tips! Klicka i ett av fälten, högerklicka och välj "Kopiera" och klistra sedan in där du vill ha det.
Andra medlemmars kommentarerAtom-feed
Det finns inga kommentarer till detta recept ännu
Skriv kommentar
Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!