Fetaostgratinerad köttbit.

Välj köttet efter tycke och smak, lamm passar utmärkt även färsbiffar.

Bra recept?
Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4
2 röster
Fetaostgratinerad köttbit.
Bilden är uppladdad av MichanMichan. Betygsätt bilden: Nuvarande betyg: 3.7Nuvarande betyg: 3.7Nuvarande betyg: 3.7Nuvarande betyg: 3.7Nuvarande betyg: 3.7 3 röster
  • Ingredienser för 4 personer

    • 4 st
      köttbitar
    • 1 msk
      olivolja
    • 1 tsk
      salt
    • 1 krm
      peppar
    • 1 st
      rödlök
    • 150 g
      fetaost
    • 2 msk
      yoghurt
    • 2 msk
      färsk timjan
    • 1 krm
      peppar
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Sätt på ugnen på 250 grader.

    • 2.

      Stek köttbitarna i oljan i någon minut på varje sida.

    • 3.

      Salta och peppra köttet.

    • 4.

      Lägg över köttet i en ugnssäker form.

    • 5.

      Finhacka rödlöken

    • 6.

      smula ner fetaosten i en skål tillsammans med rödlöken.

    • 7.

      Blanda i yoghurten, timjan och peppar. Rör om.

    • 8.

      Fördela fetaoströran ovan på köttet.

    • 9.

      Gratinera i ugnen 5-10 minuter.

  • Kockens kommentar

    Servera med klyftpotatis och en god sallad.

  • Michan Receptet är skapat av  
    Michan
    för 10 år sedan
  • Senast ändrat för 10 år sedan.
    Detta recept har besökts 28843 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Fest, Fredag, Huvudrätt, Italien, Italienskt, Lördag, Party, Söndag, Söndagsmiddag, Vardag, Vardagsmat
  • Svårighetsgrad: Normalsvårt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

Det finns inga kommentarer till detta recept ännu


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!