Biabiffar med morot

Goda, "lätta" och billiga!

Betygsätt receptet:
Nuvarande betyg: 4.5Nuvarande betyg: 4.5Nuvarande betyg: 4.5Nuvarande betyg: 4.5Nuvarande betyg: 4.5
2 röster
Biabiffar med morot
Bilden är uppladdad av nemorosanemorosa. Betygsätt bilden: Nuvarande betyg: 2.4Nuvarande betyg: 2.4Nuvarande betyg: 2.4Nuvarande betyg: 2.4Nuvarande betyg: 2.4 5 röster
  • Ingredienser för 4 personer

    • 300 g
      nötfärs
    • 300 g
      finrivna morötter
    • 1 st
      finhackad gul lök
    • 2 msk
      ox- eller kalvfond
    • 2 msk
      tomatpuré
    • 1 tsk
      timjan
    • 2 tsk
      salt
    • 1 tsk
      vitpeppar
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Blanda allt till en smet, forma biffar, (salt och peppar efter tycke och smak) lägg dem i en bakpappersklädd långpanna.

    • 2.

      Pensla biffarna med en blandning av soja och olja.

    • 3.

      Stek dem i ugnen 225 grader 15-20 min (beroende på storlek).

  • nemorosa Receptet är skapat av  
    nemorosa
    för 10 år sedan
  • Senast ändrat för 10 år sedan.
    Detta recept har besökts 27330 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Fredag, Huvudrätt, Lördag, Söndag, Söndagsmiddag, Vardag, Vardagsmat
  • Svårighetsgrad: Normalsvårt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

  • Skrivet av Wiola för 5 år sedan (2013-06-30 10:19) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +1

    Bra sätt att få in fibrer i färsbiffar och så blir de ju saftiga o goda oxå!


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!