Pesto och mozzarellabollar

Smaskiga bollar som passar att bjudas på till fest.

Betygsätt receptet:
Nuvarande betyg: 3Nuvarande betyg: 3Nuvarande betyg: 3Nuvarande betyg: 3Nuvarande betyg: 3
1 röst
Pesto och mozzarellabollar
Bilden är uppladdad av JensJens. Betygsätt bilden: Nuvarande betyg: 2.5Nuvarande betyg: 2.5Nuvarande betyg: 2.5Nuvarande betyg: 2.5Nuvarande betyg: 2.5 2 röster
  • Ingredienser för 4 personer

    • 300 g
      mozzarellabollar
    • 2 1/2 dl
      färsk basilika
    • 3 msk
      pinjenötter
    • 100 g
      parmesanost
    • 2
      vitlöksklyftor
    • 1 dl
      olivolja
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Plocka fram mixern.

    • 2.

      Mixa basilikan, nötterna, parmesanosten och vitlöken till en finhackad massa.

    • 3.

      Tillsätt olikvoljan lite i taget och mixa vidare till en jämn smet.

    • 4.

      Lägg peston du precis gjort i en skål.

    • 5.

      Häll över mozzarellabollarna och vänd om så att bollarna blir täckta.

    • 6.

      Lägg över lite plastfolie och ställ i kylen.

    • 7.

      Låt stå i kylen 2 timmar för att dra åt sig.

  • Kockens kommentar

    Servera som tilltugg.

  • Jens Receptet är skapat av  
    Jens
    för 11 år sedan
  • Senast ändrat för 8 år sedan.
    Detta recept har besökts 60528 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Fest, Fredag, Förrätt, Italien, Italienskt, Lördag, Party, Söndag, Söndagsmiddag
  • Svårighetsgrad: Normalsvårt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

Det finns inga kommentarer till detta recept ännu


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!