Skrivet av

En enkel créme fraichebaserad sås med strimlad lövbiff.
Slå igång pastavattnet
Skär lövbiffen i 1x2 cm stora bitar.
Hacka löken och purjolöken.
Fräs löken och purjon i en stekpanna.
Stek köttet.
Häll över créme fraichen, svampen och provencalkryddan över köttet och rör om.
Blandas direkt på tallriken om man vill och äts med en sallad.
Grekisk röra med färg och smak av morot.
Potatisgratäng som man gör själv, tar en timme ungefär.
Färsbiffar som man gör snabbt själv.
Passar med varm bönsallad.
Lättgjord röra, passar till mini-bruschetta eller på en snyggt skuren rostmacka
Thai soppa med curry och lax.
Länka till detta recept
Direktlänka till receptet:
Länka till receptet i ITkökets forum:
Länka till receptet i andra forum:
Tips! Klicka i ett av fälten, högerklicka och välj "Kopiera" och klistra sedan in där du vill ha det.
Andra medlemmars kommentarerAtom-feed
Skriv kommentar
Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!