Skrivet av

Sätt ugnen på 175 grader.
mält smöret och låt det svalna.
vispa ägg och socker pösigt
Blanda samman mjöl, kakao, och vaniljsocker. rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Tillsätt smöret
Värm grädden till kokpunkten i en tjockbottnad kastrull. ta den från värmen och tillsätt chokladen i bitar och vaniljsockret. Rör tills chokladen har smält.
Låt krämen svalna och häll den i en skål. ställ den sedan i kylen. Rör i den då och då tills den tjocknat till en käm. Det tar ca 1 timme.
Bred chokladkrämen på kakan. Rensa bären och lägg dem på kakan
tar ca 15 minuter + tiden att stelna.
Länka till detta recept
Direktlänka till receptet:
Länka till receptet i ITkökets forum:
Länka till receptet i andra forum:
Tips! Klicka i ett av fälten, högerklicka och välj "Kopiera" och klistra sedan in där du vill ha det.
Andra medlemmars kommentarerAtom-feed
Skriv kommentar
Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!