Bulgursallad

En grönsallad som mättar lite bättre och kan ersätta ris eller pasta i de flesta rätter.

Betygsätt receptet:
Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4
2 röster
Bulgursallad
Bilden är uppladdad av JensJens. Betygsätt bilden: Nuvarande betyg: 3.7Nuvarande betyg: 3.7Nuvarande betyg: 3.7Nuvarande betyg: 3.7Nuvarande betyg: 3.7 3 röster
  • Ingredienser för 4 personer

    • 1
      salladshuvud
    • 3
      morötter
    • 5
      rädisor
    • 20
      sockerärtor
    • 1
      rödlök
    • 4
      tomater
    • 2
      avokados
    • 100 g
      fetaost
    • 4 dl
      bulgur
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Gör iordning bulguren enligt förpackningen (jättelätt).

    • 2.

      Medan vattnet värms så skär alla andra ingredienser i lagom stora bitar.

    • 3.

      Blanda ihop allt i en skål.

    • 4.

      När bulguren är klar, låt den svalna lite och blanda ner i salladen.

  • Kockens kommentar

    Servera med någonting "köttigt", tex grillspett, stekt köttbit eller nåt som är ganska distinkt, då blir det godast. Bra för att göra nånting som kanske inte är en huvudrätt lite matigare.

  • Jens Receptet är skapat av  
    Jens
    för 11 år sedan
  • Senast ändrat för 11 år sedan.
    Detta recept har besökts 48233 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Fest, Fredag, Lördag, Tillbehör, Vardag
  • Svårighetsgrad: Hyfsat lätt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

Det finns inga kommentarer till detta recept ännu


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!