Canneloni med spenat och keso.

Enkel och lyxig pasta.

Betygsätt receptet:
Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4
4 röster
Canneloni med spenat och keso.
Bilden är uppladdad av JensJens. Betygsätt bilden: Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4 5 röster
  • Ingredienser för 4 personer

    • 250 g
      fryst bladspenat
    • 250 g
      Keso fetaoliv
    • 1/2 tsk
      salt
    • 1 krm
      svartpeppar
    • 10 st
      färska lasagneplattor
    • 5 dl
      Kelda ostsås
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Sätt på ugnen på 225 grader.

    • 2.

      Tina spenaten i en kastrull.

    • 3.

      Blanda spenat och keso i en skål.

    • 4.

      Smaksätt med salt och peppar.

    • 5.

      Lägg lite av fyllningen på en lasagneplatta och rulla ihop.

    • 6.

      Smörj en ugnssöker form med lite smör.

    • 7.

      Lägg alla rullarna i formen.

    • 8.

      Häll över ostsåsen.

    • 9.

      Gratinera i mitten av ugnen i ca 20 min.

  • Kockens kommentar

    Servera gärna med en stor grönsallad.

  • Michan Receptet är skapat av  
    Michan
    för 11 år sedan
  • Senast ändrat för 11 år sedan.
    Detta recept har besökts 38469 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Fest, Fredag, Huvudrätt, Lördag
  • Svårighetsgrad: Hyfsat lätt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

  • Skrivet av chrlju för 10 år sedan (2008-06-11 18:37) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +2

    Mums! Min första sökning på IT-köket blev en fullträff!
    //Christina


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!