Picklad rödlök

Enkel rödlök till lyxig picklad rödlök, eller syrad rödlök, eller klassiskt inlagd rödlök. Samma lika.

Schysst recept?
Nuvarande betyg: 5Nuvarande betyg: 5Nuvarande betyg: 5Nuvarande betyg: 5Nuvarande betyg: 5
1 röst
Picklad rödlök
Bilden är uppladdad av JensJens. Betygsätt bilden: Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4 1 röst
  • Ingredienser för 8 personer

    • 1 dl
      ättikssprit
    • 2 dl
      strösocker
    • 3 dl
      vatten
    • 2 st
      rödlökar
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Koka upp ättika och vatten i en kastrull

    • 2.

      Häll i sockret och låt det lösa upp sig helt.

    • 3.

      Skala och skiva löken.

    • 4.

      Lägg löken i en glasburk.

    • 5.

      Häll över ättikan över löken så det täcker.

  • Kockens kommentar

    Den är god att äta ganska direkt, men håller sig bra i kylen i ett par veckor.
    Den klassiska rödarosa färgen kommer efter några timmar.

  • Jens Receptet är skapat av  
    Jens
    för 1 månad sedan
  • Senast ändrat för 1 månad sedan.
    Detta recept har besökts 2790 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Picklad, Rödlök, Syrad
  • Svårighetsgrad: Lätt som en plätt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

Det finns inga kommentarer till detta recept ännu


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!