Hallonpannacotta paj

Bra recept?
Nuvarande betyg: 3.5Nuvarande betyg: 3.5Nuvarande betyg: 3.5Nuvarande betyg: 3.5Nuvarande betyg: 3.5
2 röster
Hallonpannacotta paj
Bilden är uppladdad av MippelinaMippelina. Betygsätt bilden: Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4Nuvarande betyg: 4 1 röst
  • Ingredienser för 8 personer

    • Pajbotten

    • 12 st
      digestivekex
    • 75 gr
      smält smör
    • Fyllning

    • 3 st
      gelantinblad
    • 3 dl
      vispgrädde
    • 1 dl
      strösocker
    • 250 gr
      hallon
    • 200 gr
      philadelphiaost
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Kör kex och smör i matberedare. Tryck ut blandningen i botten på en paj form eller en bakform med löstagbar botten. Låt stå i kylen medan fyllningen görs.

    • 2.

      Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten.

    • 3.

      Häll grädde och socker i en tjockbottnad kastrull och sjud på svag värme tills sockret har löst sig.

    • 4.

      Ta upp gelatinbladen ur vattnet krama ur och rör ner i grädden. ta bort kastrullen från värmen och låt den svalna något.

    • 5.

      Mixa hallonen med mixerstaveller i matberedare till en puré.
      Rör ner philadelphiaosten och purén i grädden. Vispa till en slät kräm och häll i pajformen

    • 6.

      Låt pajen stå i kylskåpet minst tre timmar eller tills den har stelnat.
      Servera med färska bär.

  • Mippelina Receptet är skapat av  
    Mippelina
    för 8 år sedan
  • Senast ändrat för 8 år sedan.
    Detta recept har besökts 22457 gånger
  • Nyckelord för receptet:

  • Svårighetsgrad: Normalsvårt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

Det finns inga kommentarer till detta recept ännu


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!