Grön räkpasta

Kryddig räkpasta, luktar ljuvligt i köket när man lagar!

Betygsätt receptet:
Nuvarande betyg: 3.5Nuvarande betyg: 3.5Nuvarande betyg: 3.5Nuvarande betyg: 3.5Nuvarande betyg: 3.5
3 röster
Grön räkpasta
Bilden är uppladdad av JensJens. Betygsätt bilden: Nuvarande betyg: 4.5Nuvarande betyg: 4.5Nuvarande betyg: 4.5Nuvarande betyg: 4.5Nuvarande betyg: 4.5 2 röster
  • Ingredienser för 4 personer

    • 1 kg
      räkor med skal
    • 250 g
      pasta
    • 250 g
      fryst bladspenat
    • 2
      vitlöksklyftor
    • 2 msk
      smör
    • 1 dl
      solroskärnor
    • 1/2 tsk
      salt
    • 1 krm
      svartpeppar
    • 2 dl
      crème fraiche franska örter
  • Visa ingredienser för st personer

  • Gör så här

    • 1.

      Koka pastan.

    • 2.

      Tina spenaten.

    • 3.

      Skala räkorna.

    • 4.

      Skala och hacka vitlöken.

    • 5.

      Fräs vitlök och spenat i smöret.

    • 6.

      Tillsätt solroskärnorna, salt och peppar.

    • 7.

      Värm créme fraichen i en kastrull.

    • 8.

      Lägg i räkorna.

    • 9.

      Blanda pastan med spenatblandningen.

  • Kockens kommentar

    Servera med bröd.

  • Jens Receptet är skapat av  
    Jens
    för 11 år sedan
  • Senast ändrat för 11 år sedan.
    Detta recept har besökts 27156 gånger
  • Nyckelord för receptet:

    Huvudrätt, Vardag
  • Svårighetsgrad: Hyfsat lätt

    SvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgradSvårighetsgrad

Andra medlemmars kommentarerAtom-feed

Det finns inga kommentarer till detta recept ännu


Skriv kommentar

Du är inte inloggad, därför kommer kommentaren visas som anonym.
Logga in här om du redan är medlem, så slipper du fylla i koden nedan varje gång.
Inte medlem? Bli medlem här!


Logga in eller fyll i koden på bilden i rutan under. Inte medlem? Bli medlem här!