Pressrum

All information nedan får användas fritt så länge som källa anges (ITköket.se eller www.itköket.se) och innhållet inte redigeras.
Är det någon information ni saknar eller är osäkra på hur i den kan användas så kontakta oss så hjälper vi er.


Aktuella pressreleaser

2008-04-28 - ITköket.se lanserar den intelligenta inköpslistan - (PDF)


Logotyper

ITköket.se
Beskrivningar av ITköket.se

Kort beskrivning

ITköket.se är en receptsajt där användarna bestämmer innehållet!


Medellång beskrivning

ITköket.se är en receptsajt där användarna bestämmer innehållet! ITköket.se är öppet för alla; Dig som söker recept, dig som gillar att ta fina bilder, dig som gillar att laga mat, men framförallt dig som gillar att delta.


Längre beskrivning

ITköket.se är en receptsajt där användarna bestämmer innehållet! Söker du ett recept eller vill dela med dig av det bästa ur din receptsamling så är ITköket.se den perfekta platsen.
ITköket.se har två delar;
Den första är för dig som söker ett recept eller information om en ingrediens. Förrutom all information som man kan förvänta sig av en fullmatad receptsajt så får du läsa kommentarer och ta del av betyg och omdömen från hundratals andra medlemmar, direkt på receptsidan.
Den andra delen är för dig som gillar att delta och dela med dig av recept, bilder, tips och information till andra besökare. Varje medlem har en röst per recept, en per bild och en per kommentar. Detta gör att rangordningen blir helautomatisk.
Även som anonym besökare har ITköket.se valt att ha öppna funktioner som att kunna kommentera recept utan förhandsgranskning. Det är vågat idag, men det avancerade systemet för hanteringar av oönskade skräpkommentarer, som är medvetet köksrelaterad, gör det både roligt och enkelt för besökaren och säkert för alla.